„Adolescenta in siguranta” la Sebes

Campania iniţiată de Jandarmeria Alba, „Adolescenţă în siguranţă”, a continuat ce curand la Sebes. Aproximativ 200 de elevi ai Grupului Şcolar Industrial din localitate au fost instruiţi de reprezentanţii jandarmeriei şi Serviciului de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Alba cu privire la cele mai frecvente fapte de natură contravenţională şi penală întâlnite în şcoală şi referitor la modul în care pot fi traşi la răspundere din punct de vedere contravenţional şi penal, chiar minori fiind.

Întâlnirea a decurs în condiţii foarte bune, s-a desfăşurat într-o atmosferă degajată, instructorii urmărind atragerea audienţei spre dialog şi spre expunerea propriei păreri cu privire la aspectele prezentate, interactivitate care a contribuit la o optimă receptare a informaţiilor transmise.

Acest proiect se derulează în perioada februarie-aprilie iar la buna desfăşurare a acestuia contribuie Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean Alba, Primăria municipiului Alba Iulia,  Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba şi Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia.

Următoarea acţiune din cadrul campaniei se va desfăşura miercuri, 7 martie la  Aiud şi va fi adresată elevilor şi personalului didactic de la Colegiul National „Titu Maiorescu”, Colegiul National „Bethlen Gabor”, Colegiul Tehnic Aiud si Grupul Scolar Agricol „Al. Borza” din Ciumbrud.

раскрутка сайтакак взломать скайп друга

Despre Redacția ProAlba 35051 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*