Doi morți, pe DN7, în zona Lutsch 2000. Sunt implicate un TIR și un autoturism

Secția de pompieri Sebeș intervine, marți seara, pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier, pe DN7, în zona localității Vințu de Jos. 

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un accident rutier produs între un autocamion și un autoturism. Forțe alocate: 1 Descarcerare, 1 ASAS, 1 EPA, 1 TIM.

În urma recunoașterii, ar fi vorba despre 3 victime:

– 1 victima încarcerată în autoturism(inconștientă);

– 1 victima ieșită din autoturism(leziuni incompatibile cu viata)

-1 victima din autocamion, conștientă, căreia i se acorda  îngrijiri medicale de către echipajul EPA.

Pompierii militari lucrează la extragerea victimei încarcerate din autoturism, anunță ISU Alba, puțin înainte de miezul nopții.

IPJ Alba, transmite că e trafic blocat pe Drumul național 7, in zona Lutsch 2000, din cauza unui accident rutier în care sunt implicate un autoturism și un TIR. în urma accidentului o persoana a decedat si alta este ranita, posibil grav. Cercetarea la fata locului este in desfasurare.

În jurul orei 23.50, ISU informează următoarele: Victima încarcerată a fost extrasă din autoturism, din nefericire a fost declarat decesul acesteia de către medicul de pe echipajul TIM.

Victimei ieșită din autoturism care în urma recunoașterii prezenta leziuni incompatibile cu viața, i-au fost efectuate manevrele de resuscitare.  Din fericire aceasta a răspuns manevrelor, la momentul actual fiind predată echipajului TIM pentru îngrijiri medicale și ulterior transportul acesteia la spital.

Șoferul autocamionului a fost predat unui echipaj SAJ, urmând ca acesta sa fie transportat la spital.

ISU Alba, ora 00.30: Din nefericire victima care a răspuns manevrelor de resuscitare, a intrat din nou în stop cardio-respirator. Acesteia i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă fără răspuns, fiind declarat decesul acesteia. Din accident au rezultat 3 victime de sex masculin, din care 2 decedate(ambele din autoturism) și 1 transportată la spital(șofer autocamion).

Despre Redacția ProAlba 31301 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*