VIDEO| ACCIDENT de ATV, la Luncile Prigoanei. Sunt implicate două persoane, un adult și un minor

Ambulanța SMURD TIM Alba și SMURD Sebeș, în cooperare cu o ambulantă SAJ, intervin pentru acordarea primul ajutor medical, la un accident produs pe raza localității Luncile Prigoanei. Este vorba de accident produs cu un ATV, pe care se aflau două persoane (un adult și un minor) ambele conștiente. Misiunea este în dinamică, revenim cu detalii. Forțe alocate: 1 TIM, 1 EPA și 1 ambulanță SAJ, a transmis, sâmbătă, la ora 17.20, ISU Alba.

ORA 17.40: Din informațiile primite de la Salvamont, din accident ar fi rezultat o persoană cu traumatism cranio-cerebral, respectiv adultul. Până la sosirea echipajelor medicale, acordarea primului ajutor și stabilizarea persoanelor rănite este asigurată de către Salvamont și un echipaj de jandarmi montani, anunță ISU Alba.

ORA 18.20: Echipajele medicale sosite la fața locului au preluat un bărbat, de aproximativ 42 de ani, care acuză dureri în zona coloanei cervicale și un minor de 9 ani, cu mici escoriații la nivelul feței. Ambele persoane sunt conștiente și vor fi transportate la spital.

Despre Redacția ProAlba 35877 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Trackback / Pingback

  1. TREI intervenții SALVAMONT la accidente produse la Domeniul Schiabil Șureanu, Luncile Prigoanei și Vârtop - ProAlba

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*