9 octombrie: Conferința de diseminare a rezultatelor proiectului „Pregătiți pentru viitor” la Alba Iulia

pregatiti pentru viitorMiercuri, 9 octombrie, începând cu ora 11.00 în Sala Ștefan Apor din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Aba Iulia va avea loc conferința de diseminare a rezultatelor proiectului „Pregătiți pentru viitor”.

Proiectul finanțat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acțiune a fost implementat de către Asociația Alumni UAB, în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă Alba, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră UAB și Liga Studenților din Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Proiectul „Pregătiți pentru viitor” a avut ca scop facilitarea întâlnirii tinerilor absolvenți de studii superioare cu ofertele de pe piața muncii din județul Alba. Prin intermediul prezentului proiect ne propunem dezvoltarea unor diverse abilități ale studenților (precum redactarea corectă a documentelor necesare angajării, acumularea și dezvoltarea de soft-skills-uri și pașii necesar a fi efectuați pentru rezolvarea și depășirea problemelor care pot apărea la locul de muncă) și oferirea unor modele de bune practici cu scopul de a facilita inserția acestora pe piața muncii. Astfel, până în luna septembrie a anului curent, prin intermediul proiectului „Pregătiți pentru viitor”, membrii grupului țintă au avut posibilitatea de a participa la trei ateliere de lucru distincte, proiectul culminând cu organizarea unei Burse a Locurilor de Muncă pentru Absolvenți.

Despre Redacția ProAlba 31360 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*