365 de persoane legitimate, 205 mașini verificate și amenzi de peste 30.000 de lei. Acțiune în sistem integrat pe raza județului Alba

În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 365 de verificări de persoane și 205 de verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Au fost constatate 125 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 30.825 de lei.

Au fost efectuate 35 de testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe și au fost constatate 4 infracțiuni. Au fost reținute două permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Despre Redacția ProAlba 38461 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*