28 de permise reținute și aproape 1000 de sancțiuni aplicate, în urma unei acțiuni a Poliției Rutiere din Alba

Săptămâna trecută, polițiștii din Alba au organizat o acțiune, pe raza întregului județ, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră. Astfel, pentru abaterile constatate, au fost aplicate 934 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 28 de permise de conducere. În perioada 24 – 30 octombrie 2022, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Alba a organizat, pe raza județului Alba, o acţiune pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accident și depistarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație.

Au fost aplicate 934 sancțiuni contravenționale, dintre care 434 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 48 pietonilor și 58 bicicliștilor, care nu au respectat regulile privind circulația pe drumurile publice, iar restul sancțiunilor au fost aplicate pentru alte abateri comise de participanții la traficul rutier. La acțiune, alături de polițiștii rutieri, au participat și polițiștii de ordine publică. Polițiștii le recomandă participanților la traficul rutier să respecte toate regulile de circulație.

Despre Redacția ProAlba 31304 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. O asemenea acțiune ar trebui făcută și pentru depistarea tractoarelor și a utilajelor agricole care circula pe drumurile județene și comunale fără semnalizare, cu tractorist fără permis și care nu au nici o verificare tehnica fiind fără frâne, cu joc extrem de mare la direcție, roti care se învârt aiurea de zici ca stau sa părăsească tractorul sau utilajul și altele. De ce unui șofer de autoturism îi este deschis dosar pentru co ducere fără permis ori cei cu tractoare , care sunt de zeci de ori mai periculoase chiar dacă circula cu viteza mai mica sunt lăsați sa circule pe unde vor fără probleme? Alo domnilor polițiști de la posturile locale ce mai așteptați?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*