23-24 noiembrie, la Alba Mall: Campania „Privește partea dulce a vieții”, program Pilot Alphega Farmacie și Vichi Farm, dedicată pacienților cu diabet, cât și acelor care doresc sa prevină diabetul

Reprezentanții farmaciei Vichi Farm, alături de Alphega Farmacie, au pregătit în incinta Alba Mall un stand unde vă puteți măsura gratuit glicemia, vârsta arterială și capacitatea pulmonară.

” Campania se adresează celor care nu sunt diagnosticați cu diabet, dar doresc să prevină apariția afecțiunii prin sfaturi de nutriție și activitate fizică. Totodată, și celor care sunt diagnosticați cu diabet si care doresc să afle mai multe despre cum să-și controleze afecțiunea și să-și îmbunătățească calitatea vieții prin sfaturi practice, despre carcularea porției de alimente, detalii legate de consumul de zahăr și alte aspecte de interes pentru pacienți, validate de doctori specialiști și asociații cu specific de diabet, nutritie si boli metabolice. În diabet, în condițiile unui control inadecvat, în lipsa unui tratament medicamentuos și a unor măsuri dietetice pot apărea complicații la nivelul picioarelor (piciorul diabetic), la nivelul ochilor (glaucomul și retinopatia diabetică), complicații la nivelul rinichilor, sistemului nervos, cardiovascular și circulator”, ne spune Radu Stoian, manager Farmacia Vichi Farm.

Vă reamintim că acțiunile de măsurare a vârstei arteriale și capacității pulmonare continuă în lunile noiembrie și decembrie 2019, în Farmacia Vichi Farm, la adresa: Bulevardul Revoluției 1989, nr. 67, zona Mercur, Alba Iulia.

De asemenea, campania de diabet continuă în toată luna decembrie și alte zone din județ, împreună cu asistenții comunitari ai Direcției de Asistență Socială Alba Iulia ne vom mobiliza în ample acțiuni de consiliere și testări de glicemie, pentru cei interesați.

Mulțumim pentru buna colaborare:

✅partenerului principal „de suflet” – Alphega Farmacie

✅partenerului – Alba Mall

✅instituției – Primăria Municipiului Alba Iulia

✅asistenților medicali ai Direcției de Asistență Socială Alba Iulia

✅partenerului media ProAlba.ro

✅ Sun Wave Pharma și Montefarmarco ne sprijină cu cadouri și mostre gratuite de suplimente alimentare pentru persoanele care vin la testare.

Vă mulțumim pentru suport

Farmacia Vichi Farm

 

Despre Redacția ProAlba 30700 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*