18 octombrie: Târgul de Cariere Alba Iulia revine cu o nouă ediție

Târgul de Cariere Alba Iulia are loc pe 18 octombrie la Alba Mall, între orele 10-19:00. Sunt disponibile locuri de muncă din domeniul automotive, IT & software, inginerie, alimentar sau construcții. Companiile BMT Driving Solutions, Azets, STC Star Transmission, Electro Alfa, Bosch Automotive participă la eveniment cu posturi pentru cei aflați la începutul carierei, dar și pentru persoanele cu experiență profesională.

“Ne bucurăm să revenim și în acest sezon la Alba Iulia. Ediția aceasta aduce noutăți importante în ceea ce privește modul de analizare a CV-urilor. Introducem digitalizarea CV-ului, o metodă care sperăm să devină din ce în ce mai populară în rândul candidaților.”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

Candidații vor avea ocazia să interacționeze direct cu angajatorii, iar prin intermediul eJobs, se introduce digitalizarea CV-ului. Cu ajutorul unei noi aplicații, numită CV2GO, toate CV-urile de la Târgul de Cariere Alba Iulia vor fi colectate într-un singur loc. Candidații își vor imprima CV-ul la intrarea în târg, sub forma unui QR Code, pe care îl vor putea scana cu ajutorul aplicației.

”Toți angajatorii sunt acum în mediul online. La fel și o parte tot mai mare dintre candidații, pentru că, atât unii, cât și ceilalți, caută o fluidizare a procesului de recrutare. vor ca lucrurile să se întâmple mai simplu, mai rapid și mai comod, iar varianta aplicării online, cu CV digital le permite să jongleze mai ușor cu numărul crescut de oportunități, fie că vorbim despre selectarea unor candidați sau despre alegerea unei oferte de muncă. Tendința este confirmată și de cifre – în acest moment, eJobs are o bază de 3,9 milioane de CV-uri digitale, iar numărul crește de la lună la lună”, a declarat Bogdan Badea, CEO eJobs România.

Această ediție a Târgului de Cariere pune accent pe o mai bună interacțiune între angajator și angajat. „Târgul de Cariere însumează sinergia între oportunități și experiențe de carieră. Pentru noi este important să nu ne limităm doar la conceptul de loc de muncă sau job. Târgul de Cariere este o oportunitate unică, una diferită, pentru că îi oferă candidatului șansa de a face carieră atât într-o corporație, cât și într-un start-up. Mai mult decât atât, o carieră poate începe și cu un internship sau o oportunitate de voluntariat, iar toate acestea se regăsesc în platforma Târgul de Cariere.”, a declarat Mihai Cotos, fondator Târgul de Cariere.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România, reunind sute de angajatori și mii de candidați. Evenimentul a demarat în anul 2006 și are loc de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe www.targuldecariere.ro/alba-iulia

 

 

Despre Redacția ProAlba 32753 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*