18 decembrie: Seară de colinde la Totoi. Vestitori de excepție, în cadrul unui eveniment menit să ducă mai departe obiceiurile și tradițiile locale

colindeFiii satului Totoi au deosebita plăcere de a vă invita în data de 18 decembrie 2016, începând cu ora 16.00, la o seară specială de colinde care va avea loc la Biserica ”Sf. Apostol Andrei” din localitate. Vom avea vestitori de excepție, printre care: Oana Bozga Pintea, Cornelia Goția, Grupul de Misiune al Arhiepiscopiei Alba Iulia, alături de un invitat surpriză, fiu al satului. Cântul păstorilor va fi întregit de câteva grupuri de colindători din localitățile Cetea, Cricău și Limba, coordonate de către preoții care le vor însoți. Chiar dacă localitatea Totoi nu beneficiază de un Cămin Cultural pentru a organiza astfel de evenimente, fără sprijinul administrației locale, tinerii din sat au decis să ia inițiativa deoarece își doresc să renască spiritual și să ducă mai departe tradiții și obiceiuri locale, astfel că vor în perioada următoare vor mai fi organizate și alte evenimente specifice sărbătorilor.

După recitalul de colinde, tinerii vă invită la plăcinte, ceai și vin cald, daruri din zestrea comunității, îndemnându-vă ca împreună să fim părtași la bucuria din Betleem, cântând: „Slavă întru cei de sus lui Dumnezeu, pe pământ pace, între oameni bunăvoire !”.

 

Vă așteptăm să întâmpinăm împreună Nașterea Domnului!

Despre Redacția ProAlba 35877 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*