18-20 aprilie: „Zilele medicale ale Albei”. La manifestări sunt așteptați peste 400 de participanți

spitalColegiul Medicilor Alba împreună cu Asociația Medicilor de Familie Alba și Ordinul Asistenților Medicali din Romania (O.A.M.R.) va organiza în perioada 18-20 aprilie evenimentul „Zilele medicale ale Albei”. La manifestări sunt așteptați aproximativ 400 de participanți, din toată țara.

Pe parcursul celor trei zile vor fi abordate mai multe teme de interes precum: „Monitorizarea bolilor cronice netransmisibile”, „Asistența medicală primară mereu o prioritate” și „Profilaxia, atât de necesară”.  Lucrările vor fi prezidate de personalități ale lumii medicale din România.

Medicii și asistenții din județul Alba și din toată țara, care vor fi prezenți la Alba Iulia vor participa și la ateliere de lucru pe diverse teme. Atelierul „Urgențele în pediatrie” se va desfășura în două etape, o parte de teorie și o parte practică. Conferința va fi creditată de Colegiu Medicilor din România și de Ordinul Asistenților Medicali din Romania.

„Evenimentul va fi organizat cu sprijinul Consiliului Județean Alba iar lucrările se vor desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Vor prezenta lucrări de specialitate personalități medicale din toată țara și medici din județul Alba. De asemenea, va fi amenajată și o expoziție și mai multe standuri la care vor fi prezentate aparate medicale, materiale de formare profesională și materiale educaționale privind diverse afecțiuni”, a explicat medicul George Haber, președintele Asociației Medicilor de Familie Alba.

Despre Redacția ProAlba 35838 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*