13-15 octombrie: Sebeșul devine capitala dansului sportiv românesc.

Clubul Sportiv “Samara” Sebeş organizează în parteneriat cu Primăria Sebeş, Consiliul Local Sebeş şi Centrul Cultural Lucian Blaga, Cupa României la dans sportiv și a IV-a ediție a Cupei Sebeşului la dans sportiv. Ambele competiții fac parte din calendarul competiţional al Federaţiei Române de Dans Sportiv. Evenimentul va avea loc în perioada 13-15 octombrie în Sala de Sport “Florin Fleşeriu” din Sebeș.

 

În zilele de 13, 14 și 15 octombrie, sute de perechi de dansatori din toată țara sunt așteptați, la Sala Sporturilor “Florin Fleșeriu” din Sebeș, să concureze în cadrul Cupei României și Cupei Sebeșului. Cele mai bune perechi de dans sportiv din România și-au anunțat deja prezența, printre participanți numărându-se și perechi de talie mondiala, campioni mondiali, finaliști la campionatele mondiale și europene. Programul competiției va include și demonstrații de dans oferite de triplii campioni mondiali la secțiunea latino, Paul Moldovan-Cristina Tătar și vicecampionii europeni de show dance, Andrei Mangra-Elena Duicu.

Concursul va beneficia de prezența unei redutabile echipe de arbitri din România.

Cupa României la dans sportiv și a IV-a ediție a Cupei Sebeşului la dans sportiv beneficiază de sprijin financiar din partea administrației locale, evenimentul fiind organizat în parteneriat cu Primăria Sebeş, Consiliul Local Sebeş şi Centrul Cultural Lucian Blaga.

 

 

Despre Redacția ProAlba 31359 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*