10 localități din Alba, fără apă potabilă. Durata întreruperii e de circa 30 de ore. Recomandări pentru cetățenii din zonele afectate

SC APA CTTA SA ALBA informează consumatorii că, în data de 18.06.2024, începand cu ora 00:00, se vor efectua lucrări de cuplare a noii conducte de alimentare cu apă potabilă DN 400, realizata prin proiectul major POIM, co-finanțat din fonduri europene.

Pentru efectuarea acestor lucrări, se va intrerupe furnizarea apei potabile în localitățile: Decea, Miraslau, Unirea, Razboieni, Cistei, Uioara de Sus, Uioara de Jos, Micoslaca, Noslac, Captalan.

Durata estimată a întreruperii: 30 de ore.

Rugăm consumatorii să își asigure rezerva de apă necesară pe perioada întreruperii, iar la reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate, caz in care rugăm clienții să utilizeze apa numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Despre Redacția ProAlba 38401 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*