10 activisti PES din Alba au dat startul campaniei pentru alegerile europene, în cadrul Forumului National „România Europeană 2014-2020”

pesPeste 1000 de activisti PES si PSD au participat sâmbătă la Buzău pentru a da startul campaniei pentru alegerile europene ce vor avea loc anul viitor pe 25 mai. La evenimentul intitulat Forumul National „România Europeană 2014-2020”, organizat de PES activists România au participat 10 de activisti PES din judet, condusi de coordonatorul regiunii Centru Cristea Bogdan, presedintele TSD Alba Medrea Bogdan si presedintele TSD Alba Iulia Muresan Corneliu.

În prezenta unor oficiali precum Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, Andrei Dolineaschi, secretar general PSD, Mircea Geoană, senator PSD, Viorica Dăncilă, europarlamentar PSD, Constantin Boscodeală, primarul Buzăului, si multi alti parlamentari si alesi locali, participantii au discutat despre temele care urmează a fi abordate la viitoarele alegeri europene dar si despre strategia PSD si PES.

În cadrul evenimentului a fost transmis un mesaj al Presedintelului Parlamentului European, Martin Schulz, în timp ce participantii la eveniiment si-au declarat sustinerea pentru candidatura sa pentru presedintia Comisiei Europene din partea stângii europene. De asemenea cei peste 1000 de participansi la eveniment si-au desemnat candidatii pentru functia de europarlamentar printre care se află: Corina Cretu (vicepresedinte PSD), Daciana Sârbu (europarlamentar), Viorica Dăncilă (europarlamentar) si Victor Negrescu (presedinte-coordonator national PES activists România).

PES activists Romania este o organizatie compusă din membrii si simpatizanti PSD interesati să activeze în politica europeană prin intermediul Partidului Socialistilor Europeni. Astăzi organizatia noastră are peste 6000 de membrii în toată tara iar structura noastră este bucuroasă să fi organizat deja peste 300 de evenimente din 2007 până în prezent. PES activists România este oficială recunoscută de către statutul PSD si de către mai multe acorduri europene care îi conferă responsabilitatea pentru a dezvolta dezbaterea pe teme europene si colaborarea cu partide si militanti de stânga din întreaga Europă.

Despre Redacția ProAlba 38064 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*