Consilierul Rares Buglea sustine, in anumite conditii, sterilizarea femeilor de etnie rroma

rares-buglea“Am introdus noi apa in tiganime… ( apropo, cand intrebi pe cineva de acolo unde locuieste mai nou nu zice tiganime, zice langa dedeman 🙂 ) Ei bine dragii mei acolo sa introdus apa si un strat subtire de pavele( asa de dragul votului) dar este total insuficient! In loc de apa va fi enorm de greu sa introducem mentalitatea si educatia acolo si mai ales zic eu, educatia sexuala…. stiu ca falsii umanisti ma vor critica aspru, dar sustin in continuare sterilizarea femeii rrome, daca dupa prima nastere la ancheta sociala se dovedeste ca nu are conditii si nici intentia de a creste primul prunc in conditii cat de cat umane! de ce o mai lasam sa il nasca si pe al 2-lea si pe al 5-lea……sa platesaca statul ajutoare sociale si sa punem noi zece lacate pe poarta???? Iubesc omul indiferent de culoarea, religia, originea….lui, insa cea ce facem noi acum, adica fam de romani care un copil maxim doi, iar fam de tigani si ma refer aici la tiganii cei mai needucati si ne integrati…de la cinci copii in sus…este o dovada de inconstienta si iresponsabilitate fata de viitorul acestei tari! si cred ca le asiguram un viitor foarte „sigur” copiilor nostri, pe cand vor fi ei mari ,iar ponderea va fi de 5 la 1 .”

Textul de mai sus a fost postat pe contul de facebook al liberalului Rares Buglea, unul dintre cei mai vocali politicieni din municipiul Alba Iulia. Postarea consilierului local a strans cu repeziciune o multime de reactii si comentarii din partea celor care i-au vizitat pagina. S-au „contabilizat” peste 70 de like-uri intr-o singura zi.

pozapoza 1

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 26798 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

6 Comments

  1. Cum se face ca doar barbatii au aceasta IDEE de steriloizare a femeilor rrome?? Nu sunt de etnie rroma, dar ma deranjeaza enorm sustinerea acestei idei. Sunt asistent social de profesie, stiu in ce conditii cresc copiii rromi, unii din ei, dar …sa fim seriosi, citi din copiii romani nu traiesc si ei in astfel de conditii ,, precare,,?? Va spun eu, foarte multi. Se pot spune multe, pe sute de pagini, dar oare doar femeia rroma este de vina pentru ca aduce pe lume copii in conditii precare?? BARBATUL nu are nici o contributie aici?? Ia ganditi-va si la sterilizarea barbatilor, va suna ,, moale,,??

  2. Asa, si ce a spus rau? A specificat destul de clar ca se refera la familiile de tigani cele mai needucate, nu a bagat toti tiganii in oala. Bine sa se pompeaza bani in tot felul de programe de integrare si educare/reeducare a tiganilor in loc sa prevenim. Desi suna destul de dur „sterilizarea” e o realitate si un lucru la care trebuie sa ne gandim. Da, se ataca oarecum si drepturile omului, se ingradeste acolo ceva dar realitatea e realitate. Pentru ca are curaj sa spuna lucrurilor pe nume merita apreciat omul asta…dar are si scapari.

    • copii se pot face fie ca esti de etnie roma fie ca nu.Ce face diferenta?Problema majora este educatia sexuala care nu se face in scoli.

  3. bravo d-le rares.in sfarsit un om cu initiativa.in 10-15 ani tiganii vor fi cat populatia romaniei,si culmea!!!!!:nu vor trai ca romanii din munca(majoritatea),ci din furturi!!!!CA NU LE PLACE MUNCA!!!pacat ca a-ti fost pus la zid ….pacat.ar fi mai multe lucruri de spus,dar ma opresc deocamdata aici.sper sa va fure si pe voi tiganii,si sa ramaneti in ”chiloti” ca sa luati atitudine!!il puneti la zid pe un om care ar vrea sa ia atitudine impotriva lor…voi ce faceti?stati si va dati cu parerea!!!rusine din partea mea

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*