Consama Team, firmă cu sediul în Alba Iulia, continuă să își mărească portofoliul de lucrări, atât la nivel local cât și național

Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, compania Consama Team execută lucrări de pavaje rezidențiale și industriale, rigole, execuție garduri din elemente prefabricate de beton, precum și lucrări de drumuri și poduri. Calitatea lucrărilor, respectarea termenelor și profesionalismul angajaților au determinat creșterea notorietății dar și credibilității companiei în raport cu clienții. În paralel, Consama Team oferă și servicii de comercializare și montaj de gazon. La cerere, beneficiarii pot opta și pentru achiziția de sisteme de irigații sau plantare de arbuști ornamentali, lucru care transformă în realitate conceptul unei „curți la cheie”. Acest concept poate fi dus la indeplinire prin portofoliul puternic de parteneri cu care colaboram in aceasta directie. Pe lângă materialele de cea mai bună calitate, clienții Consama Team au la dispoziție și sfaturi utile, bazate pe expertiza certă a reprezentanților companiei. (galerie foto, la finalul articolului)
Vă reamintim faptul că firma Consama Team activează pe piața de profil din România având la bază următoarele valori: Profesionalism, Seriozitate, Pasiune. La baza performanțelor, din cei peste 6 de ani de activitate, stau calitatea și respectul față de client. Având încredere în performanțele echipelor de montaj pavaje, compania oferă și 2 ani de garanție pentru lucrările realizate.
„Avem o echipă tânără şi dinamică, mereu preocupată de satisfacerea clienţilor noştri, ce îşi desfăşoară activitatea în jurul conceptului de “optimizare a etapelor de executie”, respectiv de “calitate a lucrărilor de execuţie”. Alături de partenerii noștri, ideea comună este crearea constantă a relațiilor pe termen lung, pe parcursul cărora prietenia și încrederea sunt cel mai importante repere. Valorile și scopul Consama Team vin în sprijinul celor care au nevoie de soluții complete, fiecare detaliu fiind gândit în favoarea partenerilor și clienților nostri. Mai mult, în fiecare zi, se face un pas nou pentru dezvoltarea echipei, a cărei suport va fi tot timpul dedicat beneficiarilor.”, transmite Paul Hribal, Director General, Consama Team.
Toate detaliile despre Consama Team le găsiți pe www.consama.ro sau la pagina de Facebook (aici). Sediul Consama Team se află în Alba Iulia, pe strada Brandusei, numărul 15, etajul 2. Pentru a obține detalii legate de o ofertă, puteți suna la numărul de telefon 0744. 799. 375 sau ne puteți trimite un mail la adresa contact@consama.ro. Începând cu data de 3 februarie 2020, compania Consama Team este membru al Camerei de Comerț și Industrie Alba.
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22023 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*