UNPR: Guvernare progresista

Socul crizei economice mondiale a demonstrat falimentul guvernarii partidelor de dreapta, pregătind terenul pentru o eră progresistă. România nu a avut până acum un partid progresist. Stânga românească reprezentată de PSD a rămas în urma timpurilor, fiind profund conservatoare şi retrograda in discurs, politici şi ţinte electorale. Este necesară o stângă nouă, progresistă, care să pună bazele unui stat activ românesc.Uniunea Naţională pentru Progresul României propune, prin programul său politic O Românie Progresistă,  soluţii moderne, inspirate din marile tendinţe globale de guvernare după criza economică, dar adaptate realităţilor româneşti. Punctul central al programului progresist românesc este construirea unui stat activ şi a unei guvernări inteligente. UNPR  promovează o politică pragmatică  şi propuneri de guvernare, cinstite şi loiale interesului naţional. UNPR consideră că statul activ funcţional şi guvernarea inteligenta ale României progresiste sunt posibile doar dacă guvernământul central şi local îşi câştigă credibilitatea. Încrederea în toate formele de guvernământ creşte doar atunci când guvernarea este solutia tuturor problemelor  si nu sursa lor.

Biroul de presa UNPR Alba

сайтавзломать пароль вконтакте онлайн бесплатно

Despre Redacția ProAlba 35170 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. pai cum vine asta, dupa ce ca sunteti la putere alaturi de pdl, cu sustinere si pozitionare in umbra, v-ati trezit acum ca e momentul de iesiti in fata si sa rostiti credibilitate si solutionare a problemelor?
    adica dati vina pe guvern ca este sursa tuturor problemelor, guvern actual care reflecta si imaginea si ipocrizia voastra?asadar,incepe jocul de sah,(sau table?)doar nu vreti sa si castigati la locale,adica ptr pdl, prin jocuri de culise?
    ce farsa grosiera si cata manipulare..grosolan, josnic si infect! era mai bine sa fi fost 4 tariceni decat 10 handralai.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*