Primar din Alba: “Mama nesimțiților, jigodiilor și împuțiților a născut din nou!”

“Cu parere de rău, dar cu toată sinceritatea și totodată frustrarea pe care o simt, trebuie să afirm, fără ocolișuri, că mama nesimțiților, jigodiilor și împuțiților a născut din nou! Dacă până acum am incercat să îmi controlez vocabularul, pentru a nu jigni, mitocanii care poluează și batjocoresc mediul înconjurător, a venit vremea să anunț, oficial , RĂZBOI DESCHIS  mizerabililor care continuă să își manifeste prostia prin astfel de acțiuni! Nimeni nu este obligat să vă suporte mizeriile tâmpiților! Fiti cu mare băgare de seamă…Sunt cu ochii pe voi! Și nu uita ,, ESTI CEEA CE LAȘI ÎN URMA TA !!!”, a declarant primarul comunei Șpring, Daniel-Gheorghe Rusu.

El a precizat pentru www.proalba,ro că de la Crăciun și până la data de 8 ianuarie, de pe raza localității au fost strânși aproape 200 de saci cu gunoaie aruncate ilegal.

Despre Redacția ProAlba 37626 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. Offf, cat imi doresc sa deschida ochii si alti primari, si politia si Garda de mediu si…cine ar mai trebui pentru a le da NESIMTITILOR amenzi de mii de lei NOI!! sa nu mai faca alta data. Tot judetul e plin de gunoaie si inca n-am auzit ca cineva sa fie amendat!Mergeti sa vedeti pe valea Ariesului , in amonte. TE CRUCESTI!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*