Zlatna: A furat un portofel cu 3000 de lei și l-a ascuns în pământ

Poliţiştii din Zlatna l-au identificat, cu operativite, pe un bărbat din oraş, ca persoană bănuită de furtul sumei de 3.000 de lei. Acesta ar fi profitat de neatenţia unui concetăţean, iar după comitetea furtului a îngropat banii în pământ. Poliţiştii au reuşit să-i găsească şi i-au restituit păgubitului.

În noaptea de 12/13 aprilie 2019, Poliţia Oraşului Zlatna a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că unui client al unui local public din oraş i-a fost sustras portmoneul în care avea suma de 3.000 de lei şi documentele de identitate.  În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe un bărbat de 32 de ani, din Zlatna, un alt client al localului, ca persoană bănuită de comiterea furtului.

Se pare că acesta ar fi profitat de neatenţia păgubitului şi i-ar fi sustras pormoneul, după care, pentru a-şi ascunde fapta, ar fi îngropat portmoneul în spatele unei societăţi comerciale din Zlatna. Poliţiştii au reuşit să găsească portmoneul cu bani pe care l-au restituit păgubitului. Faţă de bănuit, cercetările sunt continuate sub asepctul săvârşirii infarcţiunii de furt.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21509 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*