Ziua și beția. Un nou „lot” de șoferi inconștienți pe șoselele din Alba Iulia, Blaj și Deal, lângă Sebeș

La data de 7 iunie 2018, în jurul orei 20.50, poliţiştii din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 55 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Transilvaniei din Alba Iulia, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,59 mg/l  alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 8 iunie 2018, în jurul orei 03.00, poliţiştii de siguranţă publică din Blaj, în timp ce acţionau pe strada  Iuliu Maniu din Blaj, l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din municipiu, ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 7 iunie 2018, în jurul orei 22.30, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş    l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism,  pe raza localităţii Deal, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21849 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*