Ziua și beția, pe șoselele din Alba. Noi dosare penale întocmite de poliție

Mircea Trifu

La data de 12 octombrie 2019, în jurul orei 02.10, polițiștii Postului de Poliție Cergău, în timp ce acționau împreună cu jandarmii din Blaj pe strada Principală din Mihalț, l-au depistat pe un tânăr de 24 de ani, din Alba Iulia care conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilootest, a rezultat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.  Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 13 octombrie  2019, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce acționau pe raza localității Ghirbom, l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din comuna Berghin, care conducea un tractor fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În urma testării tânărului acu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului. 

La data de 13 octombrie 2019, în jurul orei 17.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce acționau pe raza localității Limba, l-au depistat pe un bărbat de 58 de ani, care circula cu un moped fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat în circulație. Față de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 13 octombrie 2019, în jurul orei 23.00, polițiștii de siguranță publică din Abrud l-au depistat pe un bărbat de 25 de ani, din comuna Blăjeni, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Locotenent Anca Virgil din Abrud, fiind sub influența băuturilor alcoolice.  În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 13 octombrie 2019, în jurul orei 23.00, polițiștii de siguranță publică din Abrud l-au depistat pe un bărbat de 25 de ani, din comuna Blăjeni, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Locotenent Anca Virgil din Abrud, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22510 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*