Ziua și beția, pe șoselele din Alba. Iar când nu se bea, se circulă fără permis. Câteva mostre de inconștiență!

La data de 5 mai 2018, în jurul orei 05.00, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe strada 1 Decembrie din Bucerdea Grânoasă, l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 5 mai a.c., în jurul orei 21.50, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, în timp ce acţionau pe DJ 107 K, pe raza localităţii Mesentea, l-au depistat pe un bărbat de 65 de ani, din comuna Galda de Jos, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 6 mai 2018, în jurul orei 14.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, in timp ce acţionau pe raza localităţii Şibot, l-au depistat pe un bărbat de 32 de ani, din comuna Săliştea, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca autoturismul condus de acesta să fie înmatriculat sau înregistrat. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20006 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*