Ziua Porților Deschise la Grădinița cu Program Prelungit ”Primii Pași” din Aiud

Mircea Trifu

aiud-primii-pasiGrădinița cu Program Prelungit ”Primii pași” din Aiud s-a aflat, marți, 6 decembrie 2016, în zi de sărbătoare. În fiecare an, în această zi, grădinița își sărbătorește ziua de înființare. Pe parcursul anilor, de când funcționează, sute de copii au fost pregătiți cu drag, pentru şcoală şi pentru viaţă.

Întreg colectivul grădiniței a petrecut momente minunate cu partenerii din fiecare an: părinții copiilor, Serviciul de Ajutor Maltez – filiala  Aiud și reprezentanții Serviciului de Ajutor Maltez din orașul înfrățit cu municipiul Aiud, Hasselroth – Germania, care, prin darurile oferite de Moș Nicolae, au adus copiilor multă bucurie.

primii-pasi-aiudCadre didactice, copii și părinți au petrecut împreună clipe de neuitat. Bucuria și încântarea care se citea pe chipurile celor mici, avându-i alături pe cei dragi în activitățile creative desfășurate la fiecare grupă, au dus la o și mai strânsă legătură  între partenerii în educație a celor mici.

”Pas cu pas îi ajutăm pe copii să se dezvolte armonios, să aibă încredere în ei şi să privească lumea şi viaţa aşa frumoase cum sunt.

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această zi specială!” a transmis directoarea Grădiniței cu Program Prelungit ”Primii Pași” Aiud, doamna Josan Luminița.

 

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22545 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*