Ziua Familiei Skoda, un eveniment inedit organizat, la Alba Iulia, de Exclusiv Auto

Pe 11 mai am celebrat Ziua Internațională a Familiei impreuna cu dealerul Skoda, Exclusiv Auto, la showroom-ul din Alexandru Ioan Cuza,nr. 40. Familii frumoase din Alba Iulia au raspuns afirmativ la invitatia dealerului si au petrecut cateva ore la showroom-ul Skoda, special amenajat pentru oaspeti.

A fost o zi memorabila, plină de veselie și voie buna alături de toți cei care și-au dorit sa petreacă una dintre cele mai importante zile din an, alături de familia Skoda – Exclusiv Auto.

Am fost întâmpinați de oameni frumoși care ne-au așteptat cu tot felul de surprize, care mai de care mai interesante. Cel mai mult s-au bucurat copii care au avut parte de o atentie deosebita din partea organzatorilor fiind antrenati cu ateliere de constructie din piese Lego, ateliere de pictat șăpcuțe Skoda, cursa de masinute evident cu machete Skoda, treasure hunt, concursuri de desenat pe asfalt, carti de colorat, baloane si nu in ultimul rand dulciuri; totul pe fundalul unei muzici variate, antrenante cu 2 animatori și Zâna cea Bună.

A fost cea mai frumoasa zi a familiei pe care noi am petrecut-o pana acum, datorită prietenilor noștri din familia Skoda- Exclusiv Auto.

 

„A doua ediție a Zilei Familiei organizată de Exclusiv Auto la Alba Iulia a fost un eveniment de succes, numărul participanților din acest an fiind de patru ori mai mare decât anul precedent. Copii au avut parte de multe surprize din partea noastră iar părinții s-au declarat mulțumiți de întreg evenimentul Desigur și în acest an continuăm seria de evenimente și vă așteptăm la sfârșitul lunii august la Caravana Skoda.”,  a declarat Iulian Bunea, Director Executiv Exclusiv Auto.

Fotografiile de la eveniment sunt disponibile pe pagina de facebook:

Exclusiv Auto  – Dealer Skoda si Volkswagen Autovehicule Comerciale

https://www.facebook.com/exclusivautoskoda/

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23698 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*