Zeci de polițiști din Alba, în căutatea unui tânăr dat dispărut de acasă

Mobilizarea poliţiştilor a condus la găsirea operativă a unui minor cu probleme psihice, dispărut de la domiciliul său din comuna Vinţu de Jos. La data de 28 ianuarie 2018, în jurul orei 13,30 Postul de Poliţie Vinţu de Jos a fost sesizat de către o femeie din comună cu privire la faptul că, fiul său minor, în vârstă de 17 ani, cu grav handicap psihic, a dispărut de la domiciliu.

 

Pentru efectuarea de cercetări şi căutarea minorului dispărut, au fost mobilizaţi 23 de poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos şi din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi a fost solicitat sprijinul polițiștilor din localităţile apropiate şi al celor din cadrul Serviciului Transporturi, iar minorul a fost dat în urmărire. În urma investigaţiilor efectuate, după circa 3 ore de căutări, minorul a fost depistat în grupul sanitar al unei case nelocuite din comuna Vinţu de Jos.

Indiciul ce i-a condus pe poliţişti la el au fost urmele lăsate de acesta, în zăpadă.

Minorul prezenta o hipotermie uşoară şi a fost preluat de un echipaj medical, pentru acordarea de îngrijiri. Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că, pe perioada cât a fost dispărut, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21144 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*