Zeci de persoane din Alba, sancționate pentru nerespectarea măsurilor sanitare

Sub coordonarea Instituției Prefectului, au continuat, în sistem integrat, acțiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid 19.

În ultimele 24 de ore, la activitățile desfășurate au participat, 204 polițiști și polițiști locali, alături de jandarmi, lucrători din alte instituții cu atribuții în domeniul verificări modului de respectare a normelor de prevenire a răspândirii noului coronavirus și au fost controlate 73 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 62 de mijloace de transport, din care 38 mijloace de transport în comun și au fost legitimate 2.236 de persoane. De asemenea, au fost verificate 82 de  obiective de interes precum restaurante, fastfood-uri,  hoteluri, pensiuni, cabane și alte spații de cazare.

Echipele de control au depistat și sancționat 61 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și una care nu a respectat restricțiile de deplasare.

De exemplu, cu ocazia unei acțiuni cu efective suplimentare, organizată la Blaj, au fost legitimate 103 persoane, au fost verificate 66 de societăți comerciale și au fost aplicate 5 sancțiuni pentru nerespectarea regulilor de protecție sanitară.

La Sebeș, au fost legitimate 66 de persoane, 4 dintre acestea fiind sancționate pentru nerespectarea regulilor de protecție sanitară. Recomandăm tuturor cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască și să nu se expună la riscuri.   Acțiunile de control vor continua.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24062 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*