Zece aspiranți și toți zece. ALDE a prezentat candidații pentru funcțiile de primar din mai multe localități ale județului nostru

Mircea Trifu

candidati alde 01Joi, 31 martie 2016, în cadrul unei conferințe de presă, sediul ALDE din Alba Iulia a fost plin la refuz. Au fost prezentați candidații pentru funcțiile de primar din mai multe localități din județul Alba. În număr de zece, aceștia s-au prezentat rând pe rând. Cu toate că unele exprimări nu au fost tocmai din cele mai corecte, nu putem spune că aspiranții la funcțiile de conducător al localităților vin cu gânduri rele. Fără alte comentarii, mai jos găsiți lista candidaților din partea ALDE la alegerile locale din acest an, prezentați joi.

Răzvan Cornel are 30 de ani și este candidat pentru Primăria Ocna Mureș. Este absolvent al Facultății de Management și de Sociologie.

Florin Aldea, în vârstă de 46 de ani, își dorește fotoliul de primar de la Valea Lungă. Acesta este de profesie contabil și are o afecere de 20 de ani împreună cu familia. Aldea își dorește normalitate, bun simț, transparență și professionalism pentru administrația din comună.

La Primăria Aiud, candidatul din partea ALDE este Nicolae Țon. În vârstă de 43 de ani, acesta este jurist și îți dorește atragerea agenților economici în localitate.

Ioan Lucian Bozoșan este candidat la Cergău. Acesta a mai fost primar al comunei, în perioada 2004-2008, din partea PC.

Rareș Virgil Brad vrea să fie primar al comunei Livezile. Este absolvent al Facultății de drept și științe sociale. În prezent, este magazioner la Albalact.

Florin Zilaghi are 32 de ani, lucrează în mediul privat și este de profesie economist. Acesta va candida pentru funcția de primar în comuna Noșlac.

Jurca Gheorghe va candida la comuna Bucium. Are 53 de ani și a lucrat în administrație din anul 1996. În prezent este viceprimar al comunei, iar anterior a fost contabil la primărie.

Vasile Morariu vizează funcţia de primar la Roşia Montană. Are 36 de ani şi se ocupă cu creșterea animalelor. Este consilier de patru ani, ales pe listele PP-DD.

Bexa Beniamin, de profesie inginer silvic, este președintele Composesoratului de la Ciuruleasa, comună pentru care va candida din partea ALDE.

Mihaela Pușcă are 43 de ani, este căsătorită, are doi copii și își dorește funcția de primar la Sâncel. Este de profesie este asistent medical, însă are o afacere de familie.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22553 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*