Workshop de asistare a afacerilor în Regiunea Centru

Cornel Comsa Europarlamentare

pakivAsociația Pakiv România organizează în colaborare cu Asociația AS 2001 Alba Iulia, în data de 14 februarie, workshop-ul de asistare a afacerilor înființate prin proiectul „ALTERNATIVE PENTRU ŞOMAJ – promovarea şi dezvoltarea competenţelor şi activităţii antreprenoriale în rândul şomerilor” în Regiunea Centru. Evenimentul face parte dintr-o serie de șase  workshop-uri din perioada de prelungire a proiectului, respectiv câte două în fiecare regiune de implementare.

Scopul acestui eveniment este de a discuta despre stadiul dezvoltării afacerilor, precum și de a căuta împreună cu antreprenorii soluții la problemele curente. În cadrul workshop-ului antreprenorii vor avea ocazia de asemenea să se familiarizeze cu măsuri și programe inovatoare, din perspectiva înființării unei rețele profesionale, a unei burse de mărfuri și a unui portal video online.

22 de antreprenori din cadrul proiectului (regiunea Centru), au fost invitați să participe joi, 14.02.2013, la Centrul Interregional de sprijin al inițiativelor antreprenoriale din Alba Iulia, strada Emil Racoviță, nr. 76, începând cu orele 15:00, la workshop-ul de asistare a afacerilor. În cadrul evenimentului vor întâlni alți antreprenori de succes din zonă dar și din Grecia. Antreprenorii vor avea posibilitatea să schimbe păreri, informații, să se consulte pe teme de interes comun.

Proiectul „ALTERNATIVE PENTRU ŞOMAJ – promovarea şi dezvoltarea competenţelor şi activităţii antreprenoriale în rândul şomerilor”  a fost prelungit cu 6 luni (decembrie 2012 –mai 2013) pentru ca cei 60 de antreprenori din proiect să beneficieze în continuare de suport pentru dezvoltarea afacerilor într-o perioadă de tranziție către stabilitate și relansare economică.

Pro Romania
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18165 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*