Weekend stropit cu alcool pe șoselele din Alba. Polițiștii au prins în trafic oameni care conduceau beți ori fără permise auto. Exemple!

POLITIE - RAZIELa data de 18.08.2017, în jurul orelor 21.30, poliţiştii de ordine publică din Cugir, în timp ce acţionau pe strada 21 Decembrie 1989 din oraş, l-au depistat pe un tânăr de 23 de ani, din municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara, care conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de conducătorul auto, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis. 

La data de 19.08.2017, în jurul orelor 02.50, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud l-au depistat pe un bărbat de 40 de ani, din comuna Lopadea Nouă, în timp ce conducea un autoturism, prin comună, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,48 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 20.08.2017, în jurul orelor 10.00, poliţiştii rutieri din Blaj l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un moped, pe raza comunei Jidvei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat pentru conducere fără permis.

La data de 20.08.2017, în jurul orelor 18.00, poliţiştii rutieri din Aiud l-au depistat pe un bărbat de 53 de ani, din judeţul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism,  pe DN 1, având permisul de conducere suspendat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat pentru conducere cu permisul suspendat.

La data de 20.08.2017, în jurul orelor 19.30, poliţiştii rutieri din Zlatna l-au depistat pe un tânăr de 19 ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu din Zlatna, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,61mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 20.08.2017, în jurul orelor 21.35, poliţiştii rutieri din Abrud, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii din Mogoș și Roșia Montană, pe DN 74 A, pe raza localităţii Cărpiniș, l-au depistat pe un tânăr, de 19 ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată şi fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de tânăr, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

 

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24184 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*