Vrei să lucrezi în Spania? Sunt oferite 750 de locuri de muncă în agricultură

capsuniAgentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a primit din partea Firmei Surexport Compania Agraria SL  cu sediul în P.I. Mantlagrana s/n 21730 Almonte, Huelva, Spania o oferta de locuri de munca in  în vederea organizării unei selecţiei pentru domeniul agricol. Selectia va avea loc la Vaslui, in data de 13 ianuarie 2014 respectiv Slatina, in perioada 15.01.2014 – 16.01.2014. Angajatorul spaniol oferă un număr de 750 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni. Durata contractelor de muncă este  de aproximativ 3 luni. Data estimată de angajare 15 februarie 2014.

Judetul Alba este programat pe selectia de la Slatina

Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi /39 de ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. În decursul celor 6,5 ore de lucru pe zi este prevăzuta cu o pauză de o jumătate de oră.

Salariul oferit este de 39,48 euro brut /zi conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1 euro pe zi. Transportul către locul de muncă este plătit de angajator şi se decontează din salariile pe care le va primi în timpul lucrat la firmă.

Perioada de probă este de 15 zile timp în care atât angajatul cât şi angajatorul pot rezilia unilateral contractul. Dacă în perioada de probă decizia de reziliere a contractului aparţine angajatului acesta va suporta din buzunarul propriu contravaloarea drumului de întoarcere. În situaţia în care decizia aparţine angajatorului costurile drumului de întoarcere vor fi suportate de angajator.

Sunt solicitate persoane apte pentru munca la camp

Persoanele care au fost selectate si au lucrat la firma SUREXPORT in anul 2013 vor primi contract nominal si nu este necesar sa participe la o noua selectie.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21093 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*