Vrei sa exersezi vorbitul in public? Vino la întalnirea Public Speaking Support Group Alba Iulia

Asociaţia Never Too Young ii invita pe cei interesati, sâmbătă, 13 octombrie 2012, la ora 11:00, în amfiteatrul mic al Casei de Cultură a Studenţilor, la o nouă întâlnire Public Speaking Support Group Alba Iulia. Dacă şi tu esti una dintre persoanele care are dificultăţi în a se exprima în public, în a susţine un discurs, te aşteptăm să exersezi vorbitul în public alături de noi. Totul, într-un mediu prietenos în care nimeni nu greşeşte, toţi experimentează. Dacă pe de altă parte eşti un bun orator şi îţi doreşti să încerci noi tehnici de oratorie, te invităm să le arăţi şi altora cât de comod şi plăcut poate fi să desfăşori această activitate.

Public Speaking Support Group este un proiect dedicat atât persoanelor pasionate de vorbitul în public, cât şi celor care au dificultăţi în a comunica în public. Public Speaking Support Group este un proiect lansat acum 5 ani în cadrul JCI Bucureşti care are drept scop evoluţia fiecăruia dintre participanţi în ceea ce priveşte vorbitul în public, evoluţia realizându-se prin practică. Astfel, bilunar,  se organizează întâlniri pentru a exersa tehnici de oratorie. Acestea conţin 4-5 discursuri de 5-7 minute, urmate de opinii din partea participanţilor.

Cei interesaţi se pot înscrie pe http://tinyurl.com/pssgab ca oratori (susţii o prezentare despre pasiunea ta, despre un proiect la care lucrezi, despre o carte care te-a impresionat etc.) sau ca participanţi (îţi exprimi părerea cu privire la modul de susţinere a discursurilor). Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de facebook www.facebook.com/PSSGAB

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21752 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

  1. Am avut plăcerea de a participa la această întâlnire. M-a bucurat prezența tinerilor, inclusiv elevi de școală generală. Păcat de prezența foarte redusă. Sunt convins că, pe viitor, vom fi cu mult mai mulți. Succes!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*