Votul tau, viitorul tau, conteaza! Un proiect al centrului Ratiu

Centrul Ratiu deruleaza, in perioada februarie 2012 – februarie 2014 proiectul “Votul tau, viitorul tau, conteaza!”  care isi propune sa contribuie la informarea cetatenilor cu privire la mecanismele de responsabilizare a candidatilor si alesilor la nivel local si national si a formelor de implicare a cetatenilor in procesul de luare a deciziilor.

Calendarul de desfasurare a activitatilor urmeaza calendarul electoral (alegeri locale – iunie 2012, alegeri parlamentare – noiembrie 2012) si cuprinde campania de informare online si offline, intalniri cu alegatorii si candidatii in perioada campaniei electorale precum si sustinerea initiativelor de reponsabilizare post – campanie in perspectiva mai larga a generarii unei legaturi puternice intre alesi si cetateni. Credem ca aceasta initiativa va conduce la intarirea mecanismelor democratice locale ca parte integranta a unei societati libere.

Proiectul se va desfasura in urmatoarele localitati Cluj, Bucuresti, Timisoara, Iasi, Brasov, Turda, Campia Turzii, Zalau, Satu Mare, Baia Mare, Sighet, Aiud, Valea Florilor, Pietroasa.

“Votul tau, viitorul tau, conteaza!” este sustinut de Centrul Ratiu pentru Democratie in parteneriat cu  SAR, Synergetica si  Ce – Re Centrul de Resurse pentru Participare Publica si finantat partial printr-un grant al Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti. Opiniile, concluziile si recomandarile cuprinse in acest proiect sunt ale autorilor si nu reprezinta neaparat opiniile Departamentului de Stat al Statelor Unite.

In cadrul proiectului va fi organizata o intalnire publica cu cetatenii municipiului Aiud in ziua de luni, 7 mai 2012, de la ora 18:30 in Sala Mica a Centrului Cultural Liviu Rebreanu.

aracer.mobiкак взломать icq уин

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23626 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*