Votăm cu inima! Un președinte determinat să lupte pentru bunăstarea și drepturile fiecăruia dintre noi

Alegerile prezidențiale sunt despre ce punem pe masă mâine și cum ne creștem copiii într-o țară din care să nu mai vrea să plece. La votul de duminică, alegeți să țineți capul sus în fața celor ce vor să ne îngreuneze traiul, în fața acestei dictaturi care amenință să se instaureze! Alegeți să-i judecați pe cei ce vă cer votul după ce au făcut în acești ani și cât respect v-au arătat!

În mandatul de premier al Vioricăi Dăncilă, de aproape doi ani, în România au crescut salarii și pensii, au scăzut impozitele și taxele, iar oamenii au început să o ducă mai bine. Timp de cinci ani, Klaus Iohannis nu a făcut nimic, doar a luptat împotriva Partidului Social Democrat, iar cea mai mare realizare a sa a fost căderea guvernului și înlocuirea cu unul care promovează măsuri de austeritate, împotriva românilor. Pentru noi, realizare înseamnă bunăstare, pentru Iohannis și ai lui victorie înseamnă suprimarea Partidului Social Democrat.

Viorica Dăncilă va fi un președinte care va opri orice măsură de austeritate, nu va accepta concedieri în sistemul bugetar, tăieri de salarii și pensii, creșteri de taxe și impozite sau introducerea altora noi. Nu va accepta nicio măsură împotriva românilor și va lupta, în egală măsură, pentru bunăstarea și drepturile fiecăruia dintre noi.

Viorica Dăncilă, candidatul Partidului Social Democrat, nu va înceta niciodată să lupte pentru o zi de mâine mai bună, în care nu ne va fi teamă că nu mai avem bani de mâncare, facturi sau medicamente. Va lupta pentru a duce România mai departe și pentru a aduce cetățenii României împreună. Pentru mai multă încredere, pentru unitate, pentru respect și bunăstare.

În ultimele zile, am văzut foarte mulți oameni care credeau, la fel ca noi, că actualul președinte nu îi mai reprezintă, că aroganța, extremismul, dictatura, nepăsarea și disprețul nu pot duce România mai departe. Românii nu mai vor un președinte arogant și conflictual, pentru care jignirea și minciuna sunt forme de exprimare. Oamenii vor un președinte curajos, nu unul căruia îi este frică de o dezbatere. Un șef de stat cu idei și proiecte pentru toți românii, bazate pe unitate, nu pe ură și intoleranță.

Duminică vom vota pentru o Românie care stă cu capul sus și care are grijă de toți ai ei: de copiii noștri, de pensionari, de cei de la sate și cei de la oraș, de fiecare cetățean român care are dreptul de a trăi mai bine aici, în țara lui. Duminică vom vota cu inima, pentru prezent și viitor, pentru noi și generațiile ce vin, pentru respect și unitate între ai noștri.

Iar Viorica Dăncilă se va asigura că Palatul Cotroceni și Administrația Prezidențială vor funcționa 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Va deschide porțile pentru toate forțele politice constructive, pentru presă, pentru tineri talentați și capabili care vor să schimbe lumea, pentru oamenii de cultură, pentru proiectele și sesizările societății civile. Președintele trebuie să redevină unul al tuturor românilor, în acord și în dialog direct cu toți cei pe care îi reprezintă!

Birou de presă PSD ALBA

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – P.S.D.

Executat de SC START MEDIA CENTER SRL

– CUI mandatar financiar coordonator 31190008

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21815 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*