Voicu Paul: Am reușit să scurtăm termenul de finalizare a lucrărilor la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian”

Am vesti bune: am reușit să scurtăm, cu aproape 8 luni, termenul de finalizare a lucrărilor la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian”. Pe scurt, asta înseamnă că elevii și profesorii școlii ar putea reveni „acasă”, sper eu, undeva în luna septembrie. Mai sunt câteva completări dar garantez implicare totală și-un liceu „bijuterie”.

În afara lucrărilor din proiect, pentru care constructorul își asumă finalizarea pe 7 septembrie, am achiziționat și mobilier nou. Tot suplimentar, revizuim situația branșamentelor la utilități și canalizare, dar nu vom neglija nici curtea școlii.

Absolut toate lucrările, inclusiv la ”Căminul Ucenicilor” sunt cu mult înaintea termenelor din contracte. Vom putea elibera spațiile de la ”Dorin Pavel”, pentru că și acolo este nevoie de săli la redistribuirea numărului de elevi.

Iar până la primul clinchet de clopoțel (offline sau online, în funcție de finalizarea tuturor lucrărilor), le transmit dascălilor și elevilor un salut amical, ca de la albaiulian, la albaiulian. Și nu numai!, a declarat Voicu Paul, viceprimar cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*