Voi m-ați crescut, eu vă omor. Un tânăr din Apuseni și-a bătut bunica și mama. Pe bătrână a amenințat-o că îi dă foc

bataiePoliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni l-au reţinut pe un bărbat de 29 de ani, din comuna Horea, care nu a respectat hotărârea instanţei de a nu se apropia de unii membri ai familiei sale şi şi-a agresat şi ameninţat bunica şi mama.

La data de 27 august 2017, poliţiştii Secției 9 Poliție Rurală Cîmpeni au fost sesizaţi de către o femeie de 74 de ani, din localitatea Baba, comuna Horea, cu privire la faptul că, nepotul său, T.D.C., de 29 de ani, din aceeaşi comună, a agresat-o şi a ameninţat-o că-i dă foc.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la domiciliul reclamantei, a rezultata că, la data de 27 august 2017, T.D.C., a încălcat obligaţia stabilită de judecătoria Cîmpeni de a nu se apropia la o distanţă mai mică de 50 de metri faţă de bunica sa şi de locuinţa acesteia şi s-a deplasat acasă la aceasta, pentru a obţine de la ea o sumă de bani şi, întrucât a fost refuzat, a devenit violent şi a agresat-o şi a ameninţat-o.

Totodată, bărbatul a exercitat acte de violenţă şi asupra mamei sale, care locuieşte în aceeaşi casă cu bunica sa.

Faţă de T.D.C. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie şi nerespectarea hotărârii judecătoreşti, iar în cursul zilei de ieri, 28 august, a fost prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni şi ulterior, instanţei de judecată care a hotărât cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21520 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*