Vizită a unei delegații a Statului Major al Forțelor Navale Române la Aiud

primaria-aiudÎn scopul organizării unui workshop pe teme de comunicare precum și interculturale, o delegație a Statului Major al Forțelor Navale Române va face o vizită în municipiul Aiud, în data de 21 februarie 2017.

Delegația este formată din aproximativ 60 de persoane, ofițeri specialiști în comunicare publică din forțele navale, dar și profesori, studenți și masteranzi ai Universității Naționale de Apărare ”Carol I” din București.

Concret, delegația se va deplasa la Colegiul Național ”Titu Maiorescu” unde va avea întâlniri cu elevii claselor a XI-a și a XII-a, în scopul promovării profesiilor militare de marină și a sistemului de învățământ al Forțelor Navale. Delegația va depune o coroană de flori la Monumentul Calvarul Aiudului, urmând a vizita Cetatea Aiudului și Muzeul de Științele Naturii.

Delegația va fi primită de conducerea Primăriei Municipiului Aiud, ocazie cu care vor fi prezentate oportunitățile oferite de municipiu, în special în ceea ce privește sistemul de învățământ preuniversitar.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21786 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*