Vineri: Un brand exclusivist își deschide magazin de prezentare în Alba Iulia

banner caresta.Vineri, 5 iulie, ora 20.00, centrul orasului Alba Iulia va fi gazda deschiderii unui nou magazin dedicat exclusiv produselor de marochinarie.

Concurand brandurile de lux internationale atat in ceea ce priveste calitatea produselor cat si designul acestora,  noul magazin va reprezenta punctul de lansare al unuia dintre cele mai  promitatoare branduri de marochinarie si accesorii de lux de pe piata locala.

Lansarea noului brand imbina perfect eleganta clasica a produselor intr-un ambient stralucitor situat la doar cativa pasi de zona cu trafic comercial si turistic intens a orasului.

Interiorul magazinului, cu suprafața de 40 mp, va gazdui o gamă largă de articole de marochinarie pentru femei si bărbați, rezultat al anilor de experienta in domeniu al companiei. Printre clientii companiei se numara firme ca Prada, Bric’s, etc.

Caresta Attitude – Limited Edition, combina eleganta si luxul, calitatea si experienta in prelucrarea produselor de marochinarie – o colectie exclusivista ce reprezinta perfect stilul si eleganta noului brand.

Deschiderea oficiala Caresta Store  – centrul orasului Alba Iulia, strada Iuliu Maniu, Nr.13 (langa Antik Cafe).

frame caresta.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19556 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*