Vineri: Stand Up Comedy alături de Costel, la Art Cafe Spațiile RYMA din Alba Iulia

stand upÎn data de 31 mai, la Art Cafe Spațiile RYMA din Alba Iulia, de la orele 21:00, vă așteaptă o seară plină de râsete și voie bună, în cadrul evenimentului „Stand Up in the City”. Responsabil cu show-ul este Costel de la Cafe Deko. Prețul unui bilet este de 20 Ron. Pentru rezervări sunați la numărul de telefon 0747.162.503.

Intrat în cel de-al 4-lea an, Stand up in the city se dovedește a fi „proiectul de cea mai mare amploare organizat în România pe acest segment de entertainment.” ( Revista CAPITAL – 28 noiembrie 2009), reușind astfel sa pătrundă în 20 de orașe ale țării, unde au loc showuri lunare sau bilunare.
COSTEL venit din Bacău și a renunțat la Facultatea de Automatică. Dar s-a apucat de teatru. S-a făcut actor și nu s-a mai uitat în urmă.
Simte când publicul nu e cu el sau când râde prea tare la lucruri puțin amuzante. Vine cu o energie extraordinară pe scenă și este un povestitor extraordinar. Nu se îmbracă extravagant, nu țipă, nu face scandal, este un comediant binecrescut. Si avem nevoie de multi ca el.
Face parte din „Sfânta Treime a Stand up-ului românesc” și are la activ 9 ani de experiență, din 2004 în Cafe DeKO.
Acum are mustață. Unii sunt de părere că-i stă bine, alții că-i stă foarte bine, dar el e de parere că-i vine minunat!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22032 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*