Vineri, la Alba Iulia, se dezbate proiectul de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului de sănătate. Vine si ministrul Cepoi

Mircea Trifu

Vineri, 24 august 2012, are loc, în sala de şedinţe Alba Mall, o conferinţă de dezbatere a proiectului de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului de sănătate. Evenimentul este organizat de Direcţia de Sănătate Publică Alba în parteneriat cu Instituţia Prefectului-Judeţul Alba şi este onorat de prezenţa ministrului Sănătăţii, Vasile Cepoi.

La dezbatere, participă reprezentanţi din partea administraţiilor publice locale şi judeţene, a Colegiului Medicilor, a Colegiului Medicilor Dentişti şi a Colegiului Farmaciştilor. De asemenea, spitalele din judeţ, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Alba, Asociaţia Medicilor de Familie, Asociaţia Pacienţilor, O.A.M.R. Alba, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, SANITAS, SMURD, Crucea Roşie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba şi furnizori privaţi de servicii de sănătate vor participa la conferinţă.

Dezbaterea proiectului de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului de sănătate se bucură şi de participarea reprezentanţilor direcţiilor de sănătate publică din Sibiu şi Hunedoara, judeţul Alba având rolul de gazdă şi organizator al evenimentului. Dezbaterea va începe la ora 10:30 şi va fi urmată de o conferinţă de presă, la ora 12:00.

 “Dezbaterea proiectului de lege privind organizarea și funcționarea sistemului de sănătate este un eveniment important, la care participarea, atât a cadrelor medicale cât şi a reprezentanţilor pacienților, este esențială. În ceea ce mă privește, felicit de pe acum și pe această cale Direcția de Sănătate Publică Alba pentru inițiativă, dar și pentru faptul că a reușit să asigure prezența la conferința de vineri a ministrului Sănătății. Sunt convins că dezbaterea are un rol benefic și poate contribui la o eventuală îmbunătățire a unui proiect de lege extrem de important” a declarat prefectul judeţului Alba, Dan Coriolan Simedru.

 как продвигать свой сайт самостоятельновзломать контакт онлайн

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22561 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*