Sâmbata: Formatia Before & After, Dj MaPaX, Dj Legy si MC Meda Cotuna la RYMA

Sâmbătă, 15 decembrie 2012, Asociatia RYMA te invită să petreci alături de formația Before & After (Răzvan Cotora & Negru Narcis) și DJ-ii: DJ MaPaX şi DJ Legy, la cea mai tare PETrecere din orașul tău.

De ce PETrecere? Pentru că veți putea auzi melodii din mai multe genuri muzicale, cum ar fi: Progressive House, Electro-House si TRANCE! Intrarea, va fi de 5 lei pe tot parcursul serii!
Piesele compuse de producătorii cunoscuţi ai genului Trance: Armin van Buuren, Markus Schulz, Tiesto… Ai ascultat piesa lui Armin van Buuren – In and Out of Love împreună cu Sharon den Adel (Within Temptation) şi n-ai ştiu în ce gen să o încadrezi? Îţi spunem noi, este Vocal TRANCE!

Marius Paul s-a născut în Alba Iulia la 20 decembrie 1985. La vârsta de 15 ani a ascultat artişti ca ATB, Tiesto, Armin van Buuren, aceştia având un impact decisiv în alegerea muzicii favorite cât şi a carierei sale de DJ. Din punct de vedere muzical, DJ MaPaX s-a “născut” în 2004. În 2006 a descoperit programul Virtual DJ (din 2007: Traktor) şi a început să pună muzică la radio-uri online (RadioDJ, Trance Vibrations Radio, TranceNET Radio…). Din 2010 a început mai serios treaba învăţând să mixeze pe cele 2 playere CDJ 200 şi mixerul DJM 400 de la Pioneer.
– 28 mai, 2011 a fost o zi istorică pentru DJ MaPaX, deoarece a debutat în faţa a mii de albaiulieni la zilele oraşului Alba Iulia alături de DJ Project, Dj Raoul, M’Livio şi MC Kotto
– 23 iulie, 2011 a mixat în Clubul Party Time la Dance and Trance Pool Party în localitatea Istriţa de Jos, judeţul Buzău, alături de Angello T, Theodor Rakco(Denny Rayell), Arjan&Raj(Deadbeatz), Steven White, Rosky (Raltz) şi Starlifter.
– 26 mai, 2012 a făcut warm-up la zilele oraşului Alba Iulia pentru Play&Win, Edward Maya şi Yves Larock
– 29 iunie, 2012 a mixat la spaţiile RYMA la petrecerea Ultimate Mix Experience alături de Before&After (Cotora Răzvan şi Negru Narcis)
– 28 iulie, 2012 a mixat la spaţiile RYMA la petrecerea Ultimate Mix Experience v 2.0 alături de Before&After (Cotora Răzvan şi Negru Narcis)
– 30 august, 2012 a mixat la spaţiile RYMA la Trance Party alături de debutantul DJ Legy
– 5 octombrie, 2012 a mixat în Club Allegria la Trance Experience alături de DJ Legy

Before & After este o formație de DJ-ii din Alba Iulia compusă din Cotora Răzvan si Negru Narcis. Preferintele noastre muzicale încep de la Deep House, Tech House, Latino House până la Electro, TRANCE, Progressive, Dubstep şi Drum & Bass, însă să nu uităm de unde a pornit totul şi adorăm şi muzica vintage din anii ’70 , ’80, ’90. Ca îndrumători în acest domeniu al muzicii electronice îi avem pe Afrojack, Chuckie, Avicii, Calvin Harris, Armin van Buuren, ATB, Above & Beyond, Tiesto, Basto, Dimitri Vegas & Like Mike, Dash Berlin, Paul van Dyk, Deadmau5, Sander van Doorn, Hardwell şi mulţi alţii cărora le adorăm munca depusă şi am dori să le călcăm pe urme. Puteţi asculta o melodie produsă de băieţii de la trupa Before & After la www.youtube.com/watch?v=a02jJ-cbMHU ! Before & After – Discover Your World. In ceea ce privește mixatul, ne bucurăm foarte mult când vedem în fața noastră zeci de persoane care se distrează pe piesele prezentate de noi într-un mix bine structurat. Încercăm de fiecare dată să ne distrăm la fel de bine ca și cei care sunt de cealaltă parte a pupitrului.

DJ Legy (Legian Liviu) s-a născut în Aiud la 8 iunie 1987. În 2002 a ascultat artişti ca ATB, Tiesto, Paul van Dyk aceştia având un impact decisiv în alegerea muzicii favorite cât şi a carierei sale de DJ. În 2010 a descoperit programul Virtual DJ (din 2011: Traktor) şi a început să mixeze. Seturile sale le-a pus pe Soundcloud şi Mixcloud. În 2011 a trimis prietenului său DJ MaPaX un set înregistrat în Traktor, iar acesta văzând talentul său l-a învăţat să mixeze pe cele 2 playere CDJ 200 şi mixerul DJM 400 de la Pioneer. A mixat la petreceri private, însă debutul sau a venit abia în 2012, în 30 august la spaţiile RYMA alături de DJ MaPaX la Trance Party!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22878 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*