Vineri: Dubase va „scoate la interval” muzica electronică la Art Cafe Downtown

dubaseVineri, 12 iulie, de la orele 22:00, muzica electronică va poposi la Alba Iulia, mai exact la Art Cafe Downtown. Este vorba de un party care te va pune pe jar. Responsabil cu atmosfera va fi „multikulti activistul” DUBASE. Seara va fi presărată cu stiluri musicale precum breakbeat, mai apoi broken beat, dub, latin afro-beat, kuduro, dancehall sau cumbia. Warm up-ul îi va aparține lui NEMO. Intrarea este liberă.

Dubase, supranumit „multikulti activist”, s-a alăturat celui de al doilea val de dj-i în 1997 alături de CRS, Horace Dan D, Seba 1394, Snow, Rancha, punând bazele muzicii electronice clujene închegate în cadrul petrecerilor numite la vremea respectivă rave party-uri . În 2007 se stabilește în Dublin, unde, alături de Lex Woo, Sansao, Gee-Q și Mc Little Tree, concepe seara de club Babalonia Tropical Soundclash, brand care ajunge în România sub umbrela AnonimTM, începând cu anul 2008.

Dubase are în palmaresul personal participări la festivaluri precum Sziget din Budapesta (renumitul Tilos Tent), 48H, TMBase sau Summerbreak. O particularitate interesantă a carierei sale muzicale este acompaniamentul sonor al unor filme, alese din arhivele cinematografiei film noir, în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF). Prin fracțiunea Guerrila Outernational, Dubase este un militant al unor stiluri precum breakbeat, mai apoi broken beat, dub , latin afro-beat, kuduro, dancehall sau cumbia.

Dubase vs Rapala live at Radio AnonimTm august 2005 by Dubase on Mixcloud

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24184 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*