Vineri a debutat cea de-a treia etapa a proiectului „Alba dă prioritate vieții” la Vințu de Jos

actiune politie 2Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, în colaborare cu Consiliul Judeţean Alba continuă acţiunile din proiectul „Alba dă prioritate vieţii”, ce are ca scop informarea pietonilor şi conducătorilor auto privind importanţa respectării regulilor de circulaţie rutieră.

Proiectul se desfăşoară în 3 etape, fiecare având alt grup ţintă, astfel: etapa I destinată preşcolarilor, etapa a II-a destinată pietonilor, iar etapa a III-a conducătorilor auto.

Vineri, 12 iulie, a debutat Etapa a III a proiectului – Campania de informare şi prevenire a accidentelor de circulaţie rutieră destinată conducătorilor auto,  printr-o acţiune a poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier Alba şi Compartimentului de Analiză şi Prevenire a actiune politie 1Criminalităţii ce a avut loc pe DJ 107 C, pe raza comunei Vinţu de Jos.

În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au adresat conducătorilor auto recomandări preventive pe linia respectării normelor rutiere în vigoare şi le-au înmânat materiale preventive, constând în flyere şi port certificate de înmatriculare.

actiune politieCampania, ce are ca scop reducerea implicării conducătorilor auto în accidente rutiere pe timpul sezonului estival, se va derula pe parcursul lunilor iulie – septembrie 2013, urmând a fi distribuite în trafic aproximativ 2000 de bucăţi port certificat de înmatriculare cu inscripţia „Călătoreşte în siguranţă!”, broşuri cu recomandări preventive şi obiective turistice importante din judeţul Alba  şi fleyere cu conţinut preventiv.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19086 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*