Video: Timeea Mureșan și videoclipul „Mult mai bine”, realizat de băieții de la Moving Records, vedete la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”

timeeaDe curând, albaiulienii de la Moving Records au scos pe piață cel mai nou videoclip al piesei „Mult mai bine” care pune în evidență atât vocea tinerei soliste alese pentru melodie, și anume Timeea Mureșan, precum și orașul Alba Iulia. Timeea are 20 de ani și este din Sânnicolau Mare, dar studiază la Pitești. Videoclipul a ajuns repede în atenția posturilor de televiziune, iar Timeea a fost invitată luni, 19 octombrie, la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de pe Antena 1. În convorbirea sa cu unul din moderatorii emisiunii, aceasta a promovat orașul Alba Iulia.

„Mult mai bine” este cea mai nouă melodie compusă de Andy Ghișoiu și Tudor Marciu. Filmările videoclipului au durat trei zile și au fost realizate de Lucian Craiu (montaj, imagine, screenplay), Andrei Iancu (imagine), Andy Ghișoiu (montaj, screenplay), Cosmin Beloklavek (screen play) și Alina Popa (make-up).

Aici puteți vedea înregistrarea emisiunii de luni dimineața în care Timeea a fost invitată, iar mai jos găsiți videoclipul melodiei „Mult mai bine”.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17306 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*