Video: „Salprest” anunta ca din 30 noiembrie ar putea sa nu mai ridice gunoiul din 23 de localitati din Alba

Cornel Comsa Europarlamentare

In cadrul unei conferinte de presa care a avut loc luni, proprietarul „Salprest”, Petru Constantinescu, a declarat ca a actionat in judecata  Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice pentru abuzurile facute in decizia de retragerea licentei de functionare a firmei pe care o conduce. Desi decizia ANRSC a fost contestata de catre patronul societatii „Salprest”, acesta a spus ca, incepand cu data de 30 noiembrie, societatea sa „isi strange jucariile si va pleca”. „Au făcut un proces verbal prin care au constatat că noi funcţionăm ilegal şi am fost propuşi să ni se ridice licenţa. Dacă situaţia rămâne în acest stadiu, din 1 decembrie închidem activitatea si 23 de localităţi rămân fără salubrizare“, sustine Constantinescu.

In ceea ce priveste problema gunoaielor neridicate de Salprest din Alba Iulia, Constantinescu sustine ca responsabile sunt asociatiile de proprietari care nu si-au platit datoriile de luni de zile. In momentul de fata, salubrizarea orasului este facuta, temporar, de catre Salprest Ocna Mures, o alta companie a lui Petru Constantinescu.

In alta ordine de idei, Constantinescu a explicat ca Primaria Alba Iulia a mintit atunci cand a anuntat ca va plati o parte din datoriile pe care asociatiile de proprietari le au restante.

Pro Romania
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18165 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*