Video: Reacție DURĂ a lui Viorel Bumbu la adresa lui Rareș Buglea în cazul „sterilizarea”

viorel bumbuViorel Bumbu, unul dintre cei mai cunoscuți reprezentanți ai etniei rrome din Alba Iulia dar și din România, a ținut sa fie prezent, marți, la ședința de Consiliu Local în cadrul căreia 12 consilieri au cerut, în urma unui memoriu, demisia lui Rareș Buglea din acest for.  În luarea sa de cuvânt, Bumbu nu s-a ferit sa condamne dur afirmațiile făcute de Buglea în legătură cu sterilizarea femeilor de etnie rromă. Viorel Bumbu a cerut demisia lui Buglea și nu s-a ferit să spună că practici precum sterilizarea femeilor au legătură doar cu lagărele naziste.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22607 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

2 Comments

  1. Ca circul asta ar fi facut rau dmocratiei , ooate o vom putea socoti ca o razbunare pentru raul facut romanolor de catre democratie. Ca atunci cand un politician o face de oaie , se vede penalizat… In ce tara? Si -apoi sa vad ca cine da lectii de etica este personajul asta , mi se pare ridicol.

  2. Din justitiar cum se declara in trecut a ajuns sa il nenoroceasca in publicpe acest fost coleg a lui, in cadrul asociatie Pakiv, Buglea Rares pentru asi face imagine pe spusele unui tanar aflat intr-o alta generatie a exprimarii…
    Ma uimeste copilaria angajatului Viorel Bumbu de la organizatia *politica Pakiv care mai degraba vorbeste in numle organizatie politice PDL. Un lider din randul romilor care se lasa usor manipulat… Asta o spune evolutia lui victimizata de multe ori pe plan politic. O stie chiar personajul Bula si coleg personal de la primaria municipala Alba Iulia Gheorghe Hava si Strula de la Consilului Judetean Alba Ion Dumitrel cat de usor pot sa manipuleze anumiti lideri din randul romilor. Cred ca se pregateste organizatiei politice locale PAKIV multe sanse de integrare… in sfera banului public.
    Mie tema ca pe viitor… iar se oftica cei de la organizatia PDL (Bula si Strula) asa cum au mai facuto si in alti ani… pe voi cei de la organizatia politica locala Pakiv fiindca nu puteti demonstra cu acte in regula … unde au mers banii publici…
    Lasati copilaria si construiti gradinite pentru copii romi…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*