Video: Prezentă la Alba Iulia, Elena Udrea a promis că o să-l provoace pe Victor Ponta la „Ice Bucket Challenge”

elena udrea 01Ieri, fostul prim-ministru și actualul primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, și-a turnat o găleată cu apă rece ca gheața în cap, ca urmare a provocării „Ice Bucket Challenge”. Acesta a provocat-o la rândul său pe Elena Udrea să facă același lucru.

Prezentă astăzi, 25 august, într-o conferință de presă la sediul Partidului Mișcarea Populară din Alba Iulia, Elena Udrea, candidatul PMP la prezidențiale, a declarat că acceptă provocarea primarului Emil Boc. „Am vrut să fac lucrul acesta la Cetatea din Alba Iulia, însă aveam această conferință și nu puteam să vin la dumneavoastră după ce îmi puneam în cap o găleată cu apă și gheață.”, a spus Elena Udrea.

Deasemenea, aceasta a declarat că cel mai probabil o să-și toarne apă cu gheață în cap, în fața Guvernului României și că îl va provoca pe prim-ministrul Victor Ponta, deoarece acesta trebuie să își asume un duș cu apă rece, pentru că are nevoie de el, să se trezească la realitate.

„O să-l provoc pe domnul Victor Ponta să își asume un duș cu apă rece pentru că are nevoie. Să se trezească la realitate.”, a declarat candidatul PMP la prezidenţiale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18633 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*