Video: Mircea Hava, primarul din Alba Iulia, premiat la Gala Internaţională a Premiilor de Excelenţă „DEMOS T.N.”

cetate Alba IuliaPrimăria Alba Iulia a fost premiată sâmbătă, 4 aprilie, la Gala Internaţională a Premiilor de Excelenţă „DEMOS T.N.”, desfășurată la Piatra Neamț. În cadrul Galei s-a premiat excelenţa în educaţie, cultură, sport, administraţie, jurnalism, democraţie, antreprenoriat, spiritualitate şi românism, ong şi omul anului.

La categoria Administrație, premiul a fost înmânat primarului municipiului Mircea Hava.  Visul european a devenit realitate pentru Alba Iulia, care a reușit să atragă în 5 ani, fonduri europene de 5 ori mai mari decât bugetele anuale proprii. Municipiul cu 60.000 de locuitori a reuși să contravteze și să implementeze în ultimii 5 ani proiecte cu fonduri europene în valoare de 150 milioane de euro. Primarul municipiului, Mircea Hava a precizat faptul că „primul lucru pentru care s-au pregătit este viitorul val de fonduri europene”.

Premiul a fost ridicat de edilul din Târgu Neamţ, Daniel Harpa, în numele primarului Mircea Hava.

Gala Internaţională a Premiilor de Excelenţă „DEMOS T.N.” este o manifestare anuală dedicată personalităţilor şi proiectelor care au obţinut rezultate deosebite la nivel naţional şi internaţional şi care îşi propune extinderea recunoaşterii personalităţilor şi a proiectelor marcante.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20590 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*