Video! Mai mare rușinea. Scandal la o biserică din Alba Iulia. A ajuns și poliția

Site-ul de știri locale opiniatransilvană a prezentat o filmare în care puteți urmări scandalul dintre un preot și mai mulți enoriași. Scena are loc în curtea unei biserici de lemn din Alba Iulia. Acuzele și vorbele grele curg din ambele părți și, mai mult decât penibil, la fața locului a fost nevoie și de intervenția poliției. Rămâne de văzut cine are dreptate și cine nu are în acest caz. Cert este că imaginile nu sunt, deloc, demne de un loc destinat rugăciunii și smereniei.

Iată ce scriu cei de la opiniatransilvană, site-ul care a prezentat filmarea de mai sus: Scandal de amploare la o biserica din Alba Iulia, unde mai multi enoriasi il acuza pe noul preot ca dorește stramutarea lacașului de cult, declarat monument istoric. Inca de la preluarea Bisericii Parohiale cu hramurile „Învierea Domnului” şi „Sfântul Antonie cel Mare” din Alba Iulia, preotul Bucurenciu Silviu Nicolae a iscat un val de nemultumiri printre oameni prin dorinta acestuia de a demola/strămuta actualul lăcaș, motivând lipsa de spatiu. Discuția cu privire la construirea unei biserici de zid a fost deschisă de noul preot in consiliul parohial. Luat la intrebari de enoriasi, preotul Bucurenciu Silviu Nicolae refuza sa dea explicatii chiar daca in 27 de ani la Biserica lui Horea nu s-a pus niciodata problema spatiului. Mai mult, preotul a închiriat o locuință in Alba Iulia și a cerut in Consiliul Parohial 500 (cinci sute) de euro lunar, pentru a deconta chiria. O suma mare pentru Alba Iulia, cel mai probabil confortul fiind maxim. Preotul Bucurenciu Silviu Nicolae este si inspector pentru construcții si patrimoniu in cadrul Arhiepicopiei de Alba Iulia și, teoretic, ar avea dreptul la o locuință de serviciu din partea Centrului Eparhial. Totuși, ar fi relevant să aflăm dacă mai există un preot in municipiul Alba Iulia căruia Parohia îi decontează 500 Euro lunar pentru chirie.” 

Sursa-opiniatransilvană

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22607 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. Are si el de cotizat mai departe la mai marele arhidiacon. Crezi ca asa usor ajungi „popă” la oras. Asta e popa, nu preot.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*