Video: L-Joe și Scooby’Z revin cu cea mai nouă melodie, intitulată „Liberi”. Este o piesă marca Baw Records

liberiDupă piesa „Vise” care a reușit să strângă nu mai puţin de 2.500.000 de vizionari în două luni, L-Joe și Scooby’Z revin cu prima piesă din 2015, intitulată „Liberi”. Este o piesă marca Baw Records, în colaborare cu Maria Pauli.

„Este vorba de libertatea văzută prin ochii tinerilor de astăzi după 25 ani de la desfințarea comunismului. Putem să ne bucurăm de liberul arbitru lăsat divin. În videoclip apar cadre cu noi în diferite momente în care ne bucurăm de lucrurile mărunte alături de prieteni. Faptul că putem să ne exprimăm să cântăm, să dansăm, să ne plimbăm, să gândim în modul nostru unic asta ne face liberi. Ai libertatea de a alege dacă vrei să ne asculţi piesa sau nu. One Love!”, spune unul din artiști.

Mai jos puteți vizualiza videoclipul melodiei.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21859 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

9 Comments

  1. Vizuaizarile sunt false, nu cred ca merita promovat. La 2.500.000 de vizualizari ar trebui sa fie 250.000 de likeuri cel putin, cam asa zice politica YouTube, ceea ce videoclipul asta la fel ca si celelate ale lor nu au. Nu ai cum sa generezi un numar asa mare de vizualizari cu 6,000 de abonati si sub 10 share-uri pe canalele de socializare. Pe langa asta, nici un site de specialitate nu ii promoveaza.

  2. Nu exista vizionalizari false pe Youtube mai documenteaza-te „anonim”,iar daca ar fi Youtube-ul se ocupa deja de banarea contului.Le sti tu statistica de pe canalul lor sa vezi cate share-uri au ei? Plus de asta omul alege intre a da Like sau nu asta tine strict de persoana respectiva care asculta.Acum ascultam piesa,e super doar ca mai trebuie putin lucrat,observ ca pisele lor sunt in n playlisturi a cate 50+ de video-uri cu sute de milioane de vizionalizari asta ma face sa cred ca de pe playlist-urile alea au atatea vizionalizari,nu-i un lucru rau,bravo lor ! Le urez succes !

  3. Eu sunt de competenta acestui lucru facand afaceri cu acest domeniu si acea politica a youtube-ului este respectata acum datorita robotilor care verifica periodic aceste manevre. Erau de mult timp sterse filmarile respective. S-a intamplat in urma cu aproximativ 2 ani cand au aflat ca pe youtube s-au furat in totalitate 3 miliarde de vizualizari si acele video-uri au fost sterse iar firmele respective de mass-media pedepsite conform legii. In plus fata de asta clipurile care au vizualizari facute mecanic nu se pot baga la monetizare.Aceste vizualizari cu numar mai putin de like-uri probabil vin de la straini in marea parte. Un exemplu Vescan pe piesa Poze de Album are 18 milioane de vizualizari si deabia 50000 de like-uri deci sa nu punem problema de 250000 la 2500000 cand toata lumea poate accesa youtube preferential cu cont sau nu. In rest piesa este minunata. Bravo baieti !

  4. Hei…..si eu am auzit de faza cu acele 3 miliarde de viziualizari,dar am inteles ca Youtube-ul a scos acele cifre datorita numelor artistiilor (Justin Bieber,Lady Gaga etc) .Nu cred ca se pune de problema vizualizarilor false atata timp cat am vazut ca exista vlog-ari cu zeci de milioane de vizionalizari cunoscuti world wide fiind chiar peste anumiti artisti.Nu cred ca mai are rost sa mai spun si de Gangnam style, 2,230,755,910 cu 9,080,014 like-uri si 1,197,713 dislike-uri cu doar 5,344,293 de comentari plus ca pe Facebook are doar 12.400.000 de Like-uri…..
    Nu cred ca mai are rost sa dezbatem asta pentru ca nu ajungem nicaieri si baietii iasa in castig oricum,dar ce sa-i facem mai exista oameni care urasc si arunca cu noroi in cel care face,trist sa va fie rusine !
    Revenind la piesa te scoate din starea negativa si te face sa speri la mai bine :X :X :X succes !!!!

  5. Nu ganditi deloc..nu ai cum sa generezi atat trafic fara promovare si cu strategie proasta de marketing. Userul a blocat statisticile ptr vizitatori, altfel ati vedea ca tarile in care este vizualizat videoclipul nu sunt vorbitoare de lb romana (gen tari din America de sud). Cu 100 de euro iti generezi mii de hits deghizate ca views.Nu e hatereala deloc. Piesa lui Doc -Praf are 1.4 milioane de vizualizari si 13k de like’uri la 130k subs. Plus de asta..nu poti face 2mil de viz in scurt timp si dupa sa stagneze, sau sa creasca lent nu la ca genu asta de calitate. Reveniti-va.

  6. „Anonim” vad ca esti cam pornit/a pe oamenii astia inseamna ca ai ceva personal cu ei 🙂 asa cum s-a mai spus si mai sus asta depinde de oameni cum vor sa dea Like,abonare si asa mai departe + ca statisticiile pe Youtube daca nu mai esti la curent draga „Anonim” nu mai arata de 2-3 ani demograficele pe tari 🙂 .Youtube-ul nu inseamna numai Romania,e o platforma internationala asa ca ar fii normal sa mai dea niste straini de clipuri romanesti.Nu are rost sa compari Doc,CTC,Facem Records cu baietii pentru ca ei si-au facut demult „audienta” printre public,printre altele le urez succes pe viitor ! Haters gonna hate :)))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*