Video: Denisa Moga, recital de excepție în deschiderea unui concert Bere Gratis. Tânăra din Sebeș, pași siguri spre o carieră de succes!

denisa moga 16Denisa Moga, o tânără artistă din Sebeș, continuă să facă pași siguri către o carieră de succes în lumea muzicii. Sâmbătă, 24 iunie 2017, ea a susținut un recital, foarte bine primit de public, în deschiderea unui concert al cunoscutei formații Bere Gratis. Evenimentul, la care au luat parte sute de persoane, a avut loc în cadrul evenimentului ”Ziua Rozelor”, care s-a desfășurat în Parcul Rozelor de la Ciumbrud. Timp de câteva zeci de minute, recitalul Denisei a stârnit aplauzele celor prezenți care au avut doar cuvinte de laudă la adresa calităților ei artistice. (textul continuă după materialul video)

La numai o zi diferență, mai exact duminică, 25 iunie 2017, Denisa Moga și-a adjudecat și locul I la secțiunea interpretare/ muzică ușoară, categoria de vârstă 14-18 ani, în cadrul Festivalulului de muzică ușoară și folk ”Universul copilăriei”, eveniment care s-a desfășurat la Sebeș.Din punct de vedere artistic, Denisa Moga ne-a declarat că, în perioada următoare, va continua să își construiască o carieră în muzică și că, în momentul de față, lucrează la un proiect ambițios cu persoane foarte cunoscute din industria de profil.

 „Muzica este conceptul care mă definește și mă face să mă simt, de fiecare dată, specială.”, a mai precizat Denisa.

Pe Denisa o găsiți pe Instagram (http://instagram.com/denimoga) dar și pe facebook (Denisa Moga)

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17306 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*