Video: Denisa Moga a lansat „Maker”, primul ei single în limba engleză. De câteva luni, artista locuiește la București (INTERVIU)

„Maker”, primul single în limba engleză al artistei Denisa Moga, originară din Sebeș, a fost lansat, miercuri, la ora 17.00, pe canalul de YouTube al Casei de Discuri Cat Music. Denisa a acceptat invitația site-ului www.proalba.ro de a realiza un interviu în care a vorbit despre plecarea ei la București și planurile de viitor pe care le are. „Viața nu e făcută să fie ușoară, ci TRĂITĂ! Uneori e bună, alteori mai aspră, dar trebuie să înțelegem că, din fiecare urcuș și coborâș, învățăm lucruri care ne fac MAI PUTERNICI!”, a spus Denisa Moga în interviul pe care îl puteți citi, mai jos, după videoclipul piesei „Maker”.

(Interviu) Denisa Moga

Denisa, ce ne poti spune despre „Maker”, cea mai recentă piesă pe care ai lansat-o?

„Maker” este o piesă cu un mesaj profund, plin de dragoste, care se adresează adolescenților care au plecat de acasă, încă de copii, pentru a-și urma visurile. Adesea, ei trec prin momente grele, ajung să își piardă speranța iar atunci se îndreaptă înspre ACEL “Maker”, rugându-l să le arate lumina care să-i călăuzească mai departe. Este o piesă în care am investit foarte multe sentimente și știu că emoțiile din versuri și melodie vor ajunge acolo unde trebuie. Ca o ironie a sorții, în clipa în care înregistram piesa, nu știam că, peste scurt timp doar, voi deveni și eu unul dintre adolescenții care pleacă de acasă pentru a-și urma visul.

Într-adevăr, de ceva vreme te-ai mutat la București. Care au fost motivele plecării tale din Sebeș și cum te-ai acomodat la viața din capitală?

M-am mutat în București din vară. Pentru că sunt în clasa a XII-a mi-ar fi fost foarte greu să mă ocup serios, în paralel, și de școală și de muzică. Iar pentru a îmbina utilul cu plăcutul am decis să fac acest pas important. Să nu vă gândiți că nu mi-a fost puțin teamă dar acum pot spune că acomodarea a decurs foarte bine. Colegii de la școală m-au primit excelent și m-au inclus, imediat, în grupul lor. Voi încheia clasa a XII-a la Liceul „I.L.Caragiale” și mă pregătesc, intens, pentru Bacalaureat și admiterea la Facultate. Desigur, muzica își are locul ei aparte și voi continua și acest drum, atât de frumos și plin de provocări.

Pentru că vorbeai de muzică, ultima perioadă a fost pentru tine una cu totul specială. Ai scos câteva piese, ai participat la o mulțime de emisiuni de televiziune și ai fost invitată la mai multe evenimente…

Făcând un rezumat al anului 2018, da, ai dreptate. Am început cu participarea la diverse emisiuni de televiziune, unde am promovat primul meu single, „Singuri”. Apoi, în luna mai, a avut loc lansarea unei noi piese, „Toxic”, un featuring cu Mircea Eremia. În paralel, am susținut mai multe concerte, lucru care a făcut posibilă întâlnirea directă cu fanii mei. Pentru mine, scena este locul unde mă simt puternică, iubită și unde uit de problemele vieții de zi cu zi. De asemenea, am fost invitată și am acceptat să iau parte la diferite evenimente organizate în capitală, unde am avut ocazia să cunosc și să stau de vorbă cu foarte mulți artiști consacrați din România.

Ce urmează, de acum încolo? Mă refer aici în plan muzical, al școlii și, de ce nu, și în plan personal?

Mă așteaptă o perioadă grea dar frumoasă și plină de provocări, care mă va solicita foarte mult.  Însă atunci când lucrurile sunt făcute cu pasiune și iubire, Universul vibrează înspre a ne ajuta. Voi studia pentru Bacalaureat și Facultate, sunt mândră că am reușit să scot pe piață, împreună cu Casa de Discuri Cat Music,  „Maker”, primul meu single în limba engleză iar planurile nu se opresc aici. Urmează, cât mai curând, să filmăm și să lansăm videoclipul unei piese a cărei înregistrare am terminat-o la final de 2018.  Deocamdată vreau să fie o surpriză, așa că nu o să vă dau prea multe detalii. Ce pot spune este că, în ea, se vor regăsi foarte, foarte multe fete. Am intrat în 2019 încrezătoare și pregătită să accept și să învăț din fiecare experiență pe care mi-o va aduce viața.

Ce mesaj ai avea pentru fanii tăi?

Fanilor și cititorilor tăi vreau să le urez un An Nou cu multă sănătate și împliniri. Le-aș spune să lupte, de fiecare dată, pentru visul pe care îl au și să nu renunțe, fiindcă viața nu e făcută să fie ușoară, ci TRĂITĂ! Uneori e bună, alteori mai aspră, dar trebuie să înțelegem că, din fiecare urcuș și coborâș, învățăm lucruri care ne fac MAI PUTERNICI!

 

 

 

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23695 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*